Субота, 14.06.2025, 07:13Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

<<Другі страви>>

Другі страви
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Другі страви української національної кухні смачні, поживні і корисні. Деякі другі страви української кухні увійшли в світову кулінарію, наприклад вареники й галушки, їх із задоволенням готують і вживають у всьому світі, особливо там, де за останні десятиліття склалася потужна українська діаспора.
Крім вареників і галушок слід відзначити такі популярні другі страви української кухні як: битки, печеня, найрізноманітніші рецепти котлет, полядвиця, крученики, смаженею, завіванец, мазурики і безліч страв з риби. Безліч других страв готують з картоплі: деруни і книдлі, наприклад. 
Особливо слід сказати про борошняних виробах. В українській кухні готують величезне число пирогів, соложеники. Так само не можна обійти увагою холодці, які готують на Україну повсюдно з варіаціями в рецептурі.


        






Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2025 |